Bally’s lan IUOE Seal Netralitas Tenaga Kerja kanggo Karyawan Tropicana Las Vegas
toto

Bally’s lan IUOE Seal Netralitas Tenaga Kerja kanggo Karyawan Tropicana Las Vegas

Perusahaan kasino lan hiburan internasional sing nawakake taruhan olahraga online lan solusi iGaming Bally’s Corporation wis nutup kesepakatan netralitas tenaga kerja karo serikat pekerja nomer 10 paling gedhe ing Federasi Buruh Totobet HK Amerika lan Kongres Organisasi Industri (AFL–CIO), Uni Internasional Insinyur Operasi (IUOE). ). Sing terakhir cacahe udakara 400,000 anggota aktif sing nyebar ing 123 serikat pekerja lokal ing AS lan Kanada.

Persetujuan bab property Bally kang Tropicana ing Las Vegas, lan iku bakal ngidini loro pihak kanggo nggunakake pendekatan netral nalika ngatur kampanye sing bakal ngidini kabeh anggota Staff Tropicana Las Vegas kanggo pancasan informed nalika milih wakil serikat.

Bally’s, Semangat Terus Nggawe Hubungane karo IUOE
Ketua Bally kang Soo Kim ngandika bab karyawan minangka “aset paling larang regane,” njelasake gaweyan perusahaan kanggo mesthekake yen padha njaga hak kanggo milih sing kudu makili wong sah. Kim uga ngomong babagan “rekam jejak sing dibangun kanggo mbangun hubungan positif karo tenaga kerja sing diatur” nalika nyatakake minate kanggo ningkatake hubungane karo IUOE ing mangsa ngarep.

Ing wektu sing padha, direktur penyelenggara IUOE Local 501 Jose Soto ngomong babagan cara Bally lan IUOE “selaras” ing upaya bebarengan kanggo ningkatake perwakilan karyawan ing tingkat lokal uga ing tingkat nasional. Demo Slot Hubungan iki, ujare Soto, adhedhasar bukti integritas lan komitmen sing dituduhake dening Kim lan kru.

More Wutah ing Horizon
Ing wayahe, Bally kang pemilik lan manager 15 kasino dumunung ing 10 negara US, racetrack jaran ing Colorado, operator game online global Bally Interactive International, pisanan-ing-kelas olahraga totoan platform Bally Bet, lan janji platform iCasino Bally Casino. . Bally uga nduweni akses kanggo lisensi OSB ing 18 beda negara lan total 10.500 karyawan tanggung jawab kanggo ngatur lan ngawasi 500 game table, 15.000 mesin slot lan 5.300 kamar hotel.

Bally uga nutup perjanjian tenaga kerja multi-proyek karo Chicago & Cook County Building & Construction Trades Council uga AFL-CIO Building and Construction Trades Department. Persetujuan anyar bakal ngidini perusahaan kadhaptar New York Stock Exchange kanggo mbangun casino kapal penggedhe sauntara ing Pengeluaran SDY Chicago, mundhakaken jumlah total kasino diduweni dening perusahaan kanggo 16. Ing wiwitan sasi, wakil Bally ketemu karo sawetara lokal. wakil bisnis lan warga ing Chicago kanggo rembugan uneg-uneg babagan parking lan kesempatan proyek mangsa.

Bally uga ditulis niat kanggo mbangun bata-lan-mortir casino jejere Nittany Mall in State College, Pennsylvania, ngowahi nomer kasino nganti 17. Ing pungkasan Maret, Bally kang Corporation announced plans kanggo mbangun resort terpadu ing. Fukuoka, Jepang.